Najnovšie recenzie zo sekcie Mačky a nesmeky
- bezkonkurečné mačky
- v ľade aj snehu držia úžasne
- dobre sa nasadzujú na topanky
- nenabaluje sa na ne žiadny sneh
- určite odporučam kúpu tychto mačiek
- grivel vie čo robí
- rýchle použitie
Na nenáročnú turistiku v zimných podmienkach veľmi dobrý pomocník, čo nezaberie veľa miesta v batohu a má aj vlastný prepravný obal.
- zatial žiadne ale už sa teším ked vyskúšam
po odskúšaní napíšem
Automat - lahko sa pripinaju na lyziarky, v nepriaznivom pocasi velka vyhoda.
Vyskúšali sme zatiaľ iba na jednej túre, zatiaľ sedia perfektne, uvidíme ako budú vyzerať po dlhšej dobe používania.
- super
super
Zatiaĺ som nevyskúšala
- Material
- kvalita spracovania
- Bezpečnosť
Uvital by som možnosť vyberu farby k rôzným velkostiam.
V tejto chvíli sú 4 farebné varianty, každá farba je priradené k rozmedziu nejakých velkosti
Nortec Alp sada
Pridané: 25. októbra 2019
(naposledy upravené 16. decembra 2019)
Zakúpený v Adam Sport
- 2 páry v cene
- kvalita
Tieto mačky sú perfektnou voľbou pre každého, kto plánuje ísť do hôr do terénu, kde môže byť už aj sneh či ľad. Mačky perfektne sedia na topánku a veľmi rýchlo sa nasadzujú či dávaju dolu. Súčaťou balenia je aj obal. Za najväčšie plus považujem, že v cene sú rovno 2 páry (viete zvoliž aj rôznu veľkosť napr. pre manželku). Oproti profi mačkám nemajú hroty aj vpredu, takže na lezenie sa veľmi nehodia (ale to pri tej cene je samozrejme pochopiteľné).
vysoko praktické
- univerzalny produkt
zatial som nebol s tým v horách a mestskej poľadovici , vyzerá kvalitne, ma aj pracku na suchý zips , a taštičku, pevne drži na topanke
- V porovnaní s ostatnými výrobcami zimnej horolezeckej výstroje je pomer cena/kvalita neobyčajne vysoký
- Dodané spolu s obalom na mačky a s variantom monohrotu, čo pri iných výrobcoch nie je samozrejmosťou, resp. za doplatok
- Obal na prenos mohol byť trochu väčší, aby som už nastavenú veľkosť nemusel stále preštelovávať na min. veľkosť.
- Ešte uvidím po otestovaní v ľade
Kvalitu spravovania a výroby hodnotím veľmi dobre, žiadne výrobné nedostatky som nenašiel. Zadná nastavovacia klipsňa vyzerá na prvý pohľad slabo, no po detailnejšom prezrení sa mi daný design naozaj páči. Nastavenie dĺžky mačky/stúpacich želiez na chodidlá je výborné, na moje horolezecké topánky pasuje perfektne, a aj vďaka tomu mačky/stúpacie železá držia na topánkach ako prikované.
- Ľahké
- Funkčné
- Zatiaľ čakajú zabalené na zimu
pomer cena a kvalita
- ešte som ho nepoužil, až v zime
tovar v zime nebol dostupný, dobrá vec je pripomienkovanie mailom o dostupnosti
- Produkt vhodný len ľad a malá vrstva snehu.
Produkt použiť len na ľad a malú vrstvu snehu.
Nový produknt na trhu, lahke do batoha rychle obuvannie odporucam
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »