Najnovšie recenzie zo sekcie Mačky a nesmeky
- šikovné navleky do mesta aj na nenaročnú turistiku
- spratné a ľahké
- Dadavane so skladnym puzdrom
- Mala hmotnost,nezaberie vela miesta
- Lahke navliekanie/vyvliekanie
Vyskusane zatial len raz,zakupene ako darcek,obdarovaneho potesil.Absolutna spokojnost na dlhsiu trasu.Splnilo ocakavanie.V pomere kvalita-cena zatial bez vyhrad .
- Nizka hmotnost
- Vyhodne puzdro
- Nezaberie vela miesta v batozine
- Prichytienie suchym zipsom vyhodou
- Velkost sedi podla vzoru
Postacujuce na nenarocnu az stredne narocnu turistiku,uplna spokojost vsetkych clenov tohto vyrobku .Turistike sa venujeme aktivne,produkt to zatial zvlada s nami .Dobra kupa v pomere kvalita/cena.Lahke navliekanie na topanku aj vyzutie.
- rýchlosť
- SOM SPOKOJNY S PRODUKTOM.
DOBRA POMOCKA NA ZIMNU TURISTIKU V HORACH.........
Yo elegí este producto por los comentarios sobre él que leí en varias páginas web.
- Hmotnosť, jednoduché použitie v teréne, pevnosť.
Ako "prvá pomoc" pre skialpinistov výborná voľba.
- cena,kvalita
- Dobry rychly nakup
Raz vyskúšané , zatiaľ ok
Ľahko sa obúvajú ,výborne držia na nohe, ideálne do každého terénu, maximálna spokojnosť
- Spokojnost
- Pomerne ľahké protišmykové návleky v praktickom obale. Veľmi jednoducho sa nasadzujú a dobre držia na topánkach.
- Veľkosť sedí a materiál je dobrý
Sú kvalitné a výborne držia na topánke. Odporúčam
ideálne pri poľadovici v meste
výborné na zimnú turistiku
- S produktom som nad mieru spokojný, akurát na internete bolo uvedené, že sú na akúkoľvek veľkosť topánky no v predajni som zistil, že na obale je už uvedené, že sú do čísla 46, ale personál bol ochotný pomôcť s vyskúšaním väčšej topánky, či sa tam zmestí aj väčšie číslo. Ale to je len taký detail.
- pomer cena/kvalita
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »